Nieuw en degelijk…

Een goed kozijn moet, ons inziens, van hout worden gemaakt. Hout als natuurproduct heeft een warme uitstraling en is zeer duurzaam bij een goede behandeling.

Kozijnen, ramen en deuren die van hout zijn gemaakt, hebben zich door de jaren, ja eeuwen, heen bewezen.

Wij kunnen uw ramen, deuren en kozijnen, maar ook complete sets als erkerkozijnen, serres en dakkapelkozijnen, in iedere gewenste houtsoort leveren. Wij gebruiken in onze productie veelal Mahonie hout, wat een dichte structuur heeft en na bewerking een zeer glad en dicht oppervlak heeft, wat de duurzaamheid ten goede komt. Ook Merbau, Merantie, Red Cedar, en andere hardhoutsoorten worden bij ons veelvuldig gebruikt en bewerkt.

Uw deuren zijn het visitekaartje van uw huis: een mooie entree geeft uw huis direct een chique uitstraling. Hebt u een wens of ontwerp? Wij kunnen het voor u maken!

Wij maken en leveren ook productieseries voor bijvoorbeeld meerdere gebouwen of woningen. Voor de complete raam-, deur-, en kozijnproductie en -levering of voor een enkel te bouwen woning of bedrijfsruimte, bent u bij ons op een goed adres.

Al het door ons gefabriceerde werk kan in onze spuitstraat worden voorzien van hoge kwaliteit grondverf. Ook het completeren met hang- en sluitwerk, isolatieglas, etc., behoort tot de mogelijkheden.